Lefolyó duguláselhárítás most:

Budapest egész területén, éjjel -nappal, ingyen szállunk ki, áraink pedig verhetetlenek! 7 nap garanciával!
Készpénz és utalási fizetési lehetőség nálunk! Utalás esetén, kérjük szólj előre nekünk!
ABC duguláselhárítás tisztességes áron logo


Egy lefolyó eldugulásának számos oka lehet – nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, bármilyen makacsnak is tűnjön a probléma. A legtöbb esetben nem csak hogy egyszerű, a szakemberek számára pillanatok alatt elhárítható kiváltó okról van szó, de sokszor akár házilag is a végére járhatunk a dolognak.

A legnagyobb szerencsénk akkor van – már persze eltekintve attól, hogy egy dugulás egyáltalán nem szerencsés – ha valamilyen lerakódás következtében lép fel a probléma. Ennek megelőzésére is számos lehetőségünk van, ha például havonta egyszer a lefolyóba öntünk fél pohárnyi szódabikarbónát és egy pohár ecetet, majd utána először forró, majd hideg vízzel is átöblítjük a csövet, jó eséllyel elkerülhetjük a dugulás kialakulását. Ha már megtörtént a baj, akkor is hatásos lehet ez a megoldás. A keverékhez adhatunk sót is – ekkor egy pohár só és ugyanennyi szódabikarbóna, illetve fél pohár ecet a mennyiség -, mivel ez a keverék általában még a lefolyóban megakadt hajjal is képes megbirkózni. Próbálkozhatunk egyszerű forró vízzel, vagy a boltokban kapható lefolyótisztítókkal is, egyszerre azonban mindig csak egy anyagot használjunk lefolyó duguláselhárítás közben, különben a kémia ellenünk fordulhat.

Mik okozhatják a lefolyó dugulását?

Előfordul az is, hogy valamilyen idegen tárgy kerül a lefolyóba, ott megakad – jellemzően a kanyarulatoknál – és akadályt képez. Ez jellemzően a WC-k esetében történik meg, de például mosogatóknál is előfordulhatnak ételmaradékok a csőben. Ekkor van rá némi esélyünk, hogy magunk kihalásszuk vagy legalább kimozdítsuk a tárgyat, ha az közel van a cső végéhez, jobban járunk azonban ha szakembert hívunk. Saját kezűleg próbálkozva ugyanis könnyen sérülést okozhatunk a csőben, ronthatunk is a problémán, ha a tárgy kimozdul, majd lejjebb, talán már néhány kanyar után újból megakad. A duguláselhárítók szakszerszámaik – így például az univerzális csőgörény – használatával percek alatt képesek felmérni, hol és mi akadt meg a csőben, majd az adott akadályt kiszedni onnan, illetve ha erre lehetőség van, egyszerűen bedarálni azt, így könnyen elvégezve a lefolyó duguláselhárítás munkáját.

Duguláselhárítás megelőzése:

Általánosságban a legjobb az, ha gondolunk a megelőzésre – szűrőket használunk és rendszeresen átmossuk a lefolyócsöveket. Ha azonban beüt a baj, és a házilagos praktikák is csődöt mondanak, hívjunk szerelőt, aki gyorsan és egyszerűen képes a probléma kivizsgálására és megoldására.

Éjjel - nappal duguláselhárítás tisztességes áron Budapest-en.

Duguláselhárítás szolgáltatásaink:

Wc
duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Wc duguláselhárítás
kitchen

Mosdó duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Mosdó duguláselhárítás

Fürdőszoba duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Fürdőszoba duguláselhárítás
ABC duguláselhárítás tisztességes áron logo