Mosdó duguláselhárítás most:

Budapest egész területén, éjjel -nappal, ingyen szállunk ki, áraink pedig verhetetlenek! 7 nap garanciával!
ABC duguláselhárítás tisztességes áron logo
Ha mosdójából nehezen folyik le a víz, akkor ne a WC pumpával kezdje "átpréselni" a dugulást a lefolyón, hanem tisztítsa ki a lefolyó torkolatából a fennakadt, összegyűlt hajszálakat egy kiscsipesz, vagy egy horgas végű drótdarab (például: egy visszahajtott végű gemkapocs) segítségével! Jó szolgálatot tehet egy hurkapálca is, amelyet a lyukba dugva és körbe csavargatva feltekerhetjük és kihúzhatjuk mélyről is a lefolyóban összegyűlt hajszálakat. Az ilyen dugulást megelőzheti, ha lefolyóinál rendszeresen használ műanyag, vagy fémszűrőt, amelyet kitisztítani is egyszerűbb, megelőzve ezzel a költségesebb dugulás elhárítást.

Amennyiben ezután sem folyik le a víz, akkor mosdó alatti szifon lehet eldugulva. Óvatosan (hogy ne mozduljon ki a lefolyócső a falból) csavarjuk le a szifon alsó fedelét, de előbb tegyünk alá egy vödröt, mert egy kevés víz mindig van benne, ami ekkor kifolyik. A szétszerelt szifonból tisztítsuk ki a szappanos, zsíros üledéket (például: egy csavarhúzó segítségével), nyúljunk fel szifon felső, helyén maradt házába, és kaparjuk ki a nagyobb lerakódásokat!

A szifon alsó részének visszacsavarása előtt gondosan tisztítsuk meg a tömítő gumigyűrűt és a peremeket mindkét elemnél, hogy a későbbi szivárgást elkerüljük! Ha még most sem folyik le rendesen a víz, akkor a padlóösszefolyóban, illetve a falban lehet a dugulás.

A padlóösszefolyó fedelét fel kell emelni és ki kell "kanalazni" az összegyűlt szennyvizet és a lerakódott, összetömörödött "zagyot"!

Továbbra is fennálló makacs dugulást érdemesebb dugulás elhárító szakemberre bízni, mert a falakban vezető csövek átjárhatóságát már speciális eszközökkel kell biztosítani, mert e csövek (falon belüli) szétcsúszása, kilyukadása komoly következményekkel, károkkal (például falbontásos dugulás elhárítással) járhat. A dugulás elhárítására még egy lehetőséget megpróbálhat házilagosan is: a vegyszeres tisztítást!

Lefolyócső-rendszer anyagától függően használjon tisztítófolyadékot (például PVC csövekhez sósavat), amelyet éjszakára hagyjon állni, hogy az "dolgozzon" reggelig. Vigyázzon e savakkal, mert erős maró hatásúak (rá van írva a flakonra is), és mér-gező gázok keletkeznek a használatukkor, amelyet el kell szellőztetni! Viszont ez nem mindig megoldás, mert az öreg házakban, az 50-100 éves lefolyórendszert már az idő is "megette", s ezekben katasztrofális lehet egy agresszív savazás, vagy pumpálás! Inkább hívjon dugulás elhárító szakembert! Megjegyezzük, hogy megelőzésként érdemes rendszeresen (mondjuk félévente a használattól függően) ilyen vegyszeres tisztítással átöblíteni a lefolyót.

Éjjel - nappal duguláselhárítás tisztességes áron Budapest-en.

Duguláselhárítás szolgáltatásaink:

Wc
duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Wc duguláselhárítás
kitchen

Mosdó duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Mosdó duguláselhárítás

Fürdőszoba duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Fürdőszoba duguláselhárítás
ABC duguláselhárítás tisztességes áron logo
 • Partnerünk:

  Budapestexpress duguláselhárítás gyorsszolgálat

  Budapestexpress duguláselhárítás gyorsszolgálat

  Minden házban van lefolyó ahová bevezették a vizet, ugyebár ahol lefolyik a víz az a lefolyó (csatorna). Képzeljük el, hogy abba a kis csőbe belekerül az ételmaradék vagy éppen a macskaalom stb. Ekkor keletkeznek a dugulások amiket sokan nem is értenek mi történt. Összeségében nagyon egyszerű egy kis csőbe ha leengedünk olyat ami túl nagy akkor az megakad és nem megy utána le semmi. Ilyen amikor a barlangász beszorul egy kis folyosóba vagy a torkunkon a falat. Mi duguláselhárítók azért vagyunk, hogy kidugítsunk és újra élhetővé tegyük a lakást. Látogasson el a weboldalunkra ( Budapestexpress duguláselhárítás gyorsszolgálat ) ahol sokkal több információt talál erről a témáról.

 • Partnerünk:

  Mosogató duguláselhárítás a fix árontól!

  Mosogató duguláselhárítás

  A mosogató egy mindennapos használatban lévő eszköz ami nélkül az életünk nagyon nehéz lenne. Régen még a patakban vagy lavórban mosogattak és mostak az emberek de mára már szerencsére létezik mosogató és vízvezeték. A mosogató dugulás egy nagyon gyakori probléma Magyarországon mert nem rendeltetésszerűen használják az emberek vagy csak egyszerűen rossz a kiépített rendszer. A duguláselhárítás fix áron immáron mosogató duguláselhárítással is foglalkozik és ahogy a nevünkben is benne van fix áron. Ha még éppen nem dugult el a mosogatója de nem akarja megvárni azt a szörnyű napot akkor tegyen ellene és tisztíttassa ki velünk még a baj előtt olcsóbban!

 • Partnerünk:

  Csonka Edina vagyok kozmetikus:

  Csonka Edina kozmetikus

  Manapság már nem csak a nők hanem a férfiak is járnak kozmetikushoz ezt én is tapasztaltam az ügyfeleim változatosságában. Manapság a sok vegyszer miatt a bőrünket nagyon sok irritáció éri és sajnos kezelésre van szüksége. Illetve a hormonális változásik is nagyon kellemetlenek tudnak lenni. Én egy fiatal vállalkozó vagyok aki Érd-en és Százhalombattán egyaránt dolgozom és várom a kedves ügyfeleket. Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobb legyek a szakmámban ami egyben a hobbim is. Szerencsére elmondhatom magamról, hogy a hobbim a munkám. Nézd meg a weboldalam (Csonka Edina kozmetikus) és jelentkezz is be akár.

 • Partnerünk:

  Link katalógus 2017-ben:

  linkkatalógus

  Az interneten a kezdetekben a keresők nagyon kezdetlegesek voltak ezért úgynevezett linkkatalógus-ok jöttek létre ahol rendszerezve megtalálhatóak voltak a weboldalak. Pl: szolgáltatás -> duguláselhárítás. Aki duguláselhárítót keresett az ilyen katalógusokban nézelődött elég gyakran. Amióta az internetes keresők rohamosan fejlődésnek indultak azóta egyre egyszerűbb megtalálni azt amire igazán kíváncsiak vagyunk. Ennek hatására a linkkatalógusoknak rohamosan csökkent a látogatottsága és az értelme mint pl az iwiw vagy mywip-nek annó.  

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Tárnok:

  duguláselhárítás Tárnok

  Nem csak a fővárosban Budapesten lehet valakinek dugulása hanem bárhol pl: Tárnok-on is. Cégünk Tárnok-on is vállal duguláselhárítást legyen az wc, mosogató, kád, zuhanytálca, padló összefolyó stb.. minden féle dugulással elbánunk. Cégünk 2008-óta foglalkozik dugulása hárítással, rengeteg referenciánk is van a weboldalunkon. Látogasson el és még az fix árainkat felől is tud tájékozódni a weboldalunkon: duguláselhárítás Tárnok.