Mosdó duguláselhárítás most:

Budapest egész területén, éjjel -nappal, ingyen szállunk ki, áraink pedig verhetetlenek! 7 nap garanciával!
Készpénz és utalási fizetési lehetőség nálunk! Utalás esetén, kérjük szólj előre nekünk!
ABC duguláselhárítás tisztességes áron logo
Ha mosdójából nehezen folyik le a víz, akkor ne a WC pumpával kezdje "átpréselni" a dugulást a lefolyón, hanem tisztítsa ki a lefolyó torkolatából a fennakadt, összegyűlt hajszálakat egy kiscsipesz, vagy egy horgas végű drótdarab (például: egy visszahajtott végű gemkapocs) segítségével! Jó szolgálatot tehet egy hurkapálca is, amelyet a lyukba dugva és körbe csavargatva feltekerhetjük és kihúzhatjuk mélyről is a lefolyóban összegyűlt hajszálakat. Az ilyen dugulást megelőzheti, ha lefolyóinál rendszeresen használ műanyag, vagy fémszűrőt, amelyet kitisztítani is egyszerűbb, megelőzve ezzel a költségesebb dugulás elhárítást.

Amennyiben ezután sem folyik le a víz, akkor mosdó alatti szifon lehet eldugulva. Óvatosan (hogy ne mozduljon ki a lefolyócső a falból) csavarjuk le a szifon alsó fedelét, de előbb tegyünk alá egy vödröt, mert egy kevés víz mindig van benne, ami ekkor kifolyik. A szétszerelt szifonból tisztítsuk ki a szappanos, zsíros üledéket (például: egy csavarhúzó segítségével), nyúljunk fel szifon felső, helyén maradt házába, és kaparjuk ki a nagyobb lerakódásokat!

A szifon alsó részének visszacsavarása előtt gondosan tisztítsuk meg a tömítő gumigyűrűt és a peremeket mindkét elemnél, hogy a későbbi szivárgást elkerüljük! Ha még most sem folyik le rendesen a víz, akkor a padlóösszefolyóban, illetve a falban lehet a dugulás.

A padlóösszefolyó fedelét fel kell emelni és ki kell "kanalazni" az összegyűlt szennyvizet és a lerakódott, összetömörödött "zagyot"!

Továbbra is fennálló makacs dugulást érdemesebb dugulás elhárító szakemberre bízni, mert a falakban vezető csövek átjárhatóságát már speciális eszközökkel kell biztosítani, mert e csövek (falon belüli) szétcsúszása, kilyukadása komoly következményekkel, károkkal (például falbontásos dugulás elhárítással) járhat. A dugulás elhárítására még egy lehetőséget megpróbálhat házilagosan is: a vegyszeres tisztítást!

Lefolyócső-rendszer anyagától függően használjon tisztítófolyadékot (például PVC csövekhez sósavat), amelyet éjszakára hagyjon állni, hogy az "dolgozzon" reggelig. Vigyázzon e savakkal, mert erős maró hatásúak (rá van írva a flakonra is), és mér-gező gázok keletkeznek a használatukkor, amelyet el kell szellőztetni! Viszont ez nem mindig megoldás, mert az öreg házakban, az 50-100 éves lefolyórendszert már az idő is "megette", s ezekben katasztrofális lehet egy agresszív savazás, vagy pumpálás! Inkább hívjon dugulás elhárító szakembert! Megjegyezzük, hogy megelőzésként érdemes rendszeresen (mondjuk félévente a használattól függően) ilyen vegyszeres tisztítással átöblíteni a lefolyót.

Éjjel - nappal duguláselhárítás tisztességes áron Budapest-en.

Duguláselhárítás szolgáltatásaink:

Wc
duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Wc duguláselhárítás
kitchen

Mosdó duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Mosdó duguláselhárítás

Fürdőszoba duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Fürdőszoba duguláselhárítás
ABC duguláselhárítás tisztességes áron logo