Otthoni megoldások dugulás ellen:

Budapest egész területén, éjjel -nappal, ingyen szállunk ki, áraink pedig verhetetlenek! 7 nap garanciával!
Készpénz és utalási fizetési lehetőség nálunk! Utalás esetén, kérjük szólj előre nekünk!
ABC duguláselhárítás tisztességes áron logo
Ha esetleg kisebb jellegű dugulása lenne,akkor az alábbi ötletekkel tudunk szolgálni. Mosdó, mosogató, kézmosó duguláselhárítása. -Először is próbálja meg szétszedni a szifont és eltávolítani belőle a szennyeződést.

Összeszerelésnél ügyeljen a tömítések helyes sorrendjére!

  • A következő lépésbe lefolyótisztítószert öntünk a lefolyóba és egy éjszakára állni hagyjuk. Másnap öntsünk rá forró vizet, ez általában megoldja a problémát. Ha nem sikerült, még mindig próbálkozhatunk Trisóval, a fent leírt módon. Azonban ha ez sem használ, érdemes kihívni egy duguláselhárítással foglalkozó szakembert.

Kád, zuhanytálca dugulás elhárítása:

Öntsünk egy kevés tisztítószert a kád lefolyóba, állni hagyjuk egy éjszakát, majd reggel zubogó forró vízzel leöntjük.

A kád túlfolyó nyílását tömítsük el, hogy nagyobb legyen a csőben fellépő túlnyomás. Ha a probléma nem szűnt meg, próbálkozzunk vízsugárral. Csavarozzuk le a zuhanyfejet és forró vízzel öblítsük át a lefolyót.

A zuhanytálcák általában nem a padlóösszefolyóra vannak kötve, ezért ne is próbálkozzunk szétszerelésével. A lefolyócsonk szétszedése nem oldja meg a problémát,hívjon szakembert.Padlóösszefolyó duguláselhárítás:Szedjük fel a lefolyó takaró fedelét, távolítsuk el a bűzelzáró kupakot, majd a már jól ismert forró vízsugárral próbáljuk megszüntetni a dugulást. Ismét jöhet a tisztítószer – forró víz kombináció.

Wc duguláselhárítás:

Ha valami nagyobb idegen tárgy esett a WC csészébe, és le is húztuk, akkor inkább hívjunk szakembert, mert a csésze felbontása nehézkes és piszkos munka.Egyéb más esetekben használhatjuk a pumpát, amely hatékonyan segít megszüntetni a dugulást. A pumpa ütemes fel-le mozgatásával próbáljunk meg vákuumot, szívóhatást létrehozni a csőben.

A WC dugulásánál sajnos nem segít a vegyszer és a forró víz sem. Nem dugul el magától- kivétel, ha az elöregedett vezetékben felgyülemlik avízkő, amely szűkíti a cső keresztmetszetét. Problémát jelent még a kis átmérőjű csövek, és a gyenge vízhozamú takarékos tartályok, mert csak leviszik a szennyvizet, de nem mossák el tökéletesen.

Kültéri dugulások elhárítása:

Révén hogy a csővezetékek összefolyói szabadtéren vannak, sokkal jobban ki van téve a nagyobb, masszívabb szennyeződéseknek. Faágak, levelek, sóder, belemosódott por,föld és sár dugíthatja el a lefolyót. Előfordulhat, hogy a fák gyökere megemeli a fölben lévő csöveket, ezzel megváltoztatva annak folyásirányát. Dugulást okozhat a nem elégszer ürített emésztő. Ha a szennyvíz eléri az aknába bemenő cső száját, azonnali dugulás lép fel. Visszafolyik a kommunális szennyvíz, lerakódik, torlódást okoz.A kültéri dugulás elhárításnál a spirállal való akadálymentesítés nem mindig hoz sikert.

Ilyenkor magasnyomású berendezéssel mossuk át a csöveket, amely 99%-ban sikerrel oldja meg a problémát, és még a vezeték rendszer is átmosásra kerül.

Figyelem duguláselhárítás!
Bizonyos vegyszerek keverése mérgező gázokat szabadíthat fel, ezért soha ne használjunk több különböző összetételű vegyszert!

Egyrészt a mérges gázok miatt,pl.: klór+hypo , másrészt pedig nem erősítik egymás hatását, hanem nagyobb dugulást okoznak.

Természetes alapanyagokból is keverhetünk hatásos duguláselhárító elegyet. Öntsünk némi sütőport az eldugult lefolyóba, majd egy kevés ecetet.

Amint a pezsgés abbamaradt, jöhet a zubogó forró víz. Vigyázat forrázás veszély!

Éjjel - nappal duguláselhárítás tisztességes áron Budapest-en.

Duguláselhárítás szolgáltatásaink:

Wc
duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Wc duguláselhárítás
kitchen

Mosdó duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Mosdó duguláselhárítás

Fürdőszoba duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Fürdőszoba duguláselhárítás
ABC duguláselhárítás tisztességes áron logo