Wc duguláselhárítás most:

Budapest egész területén, éjjel -nappal, ingyen szállunk ki, áraink pedig verhetetlenek! 7 nap garanciával!
ABC duguláselhárítás tisztességes áron logo
A gondoskodás lefolyóinknál is a rendszeres karbantartást, az eldugulást megelőző tisztítást, esetleg a vegyszeres kezelést jelenti. Használattól függően negyed-, vagy félévente tisztító mosást tarthatunk: vagy erős lúggal, vagy savval, amelyet állni hagyhatunk néhány órát a csőrendszerben, majd leöblítjük.

Érdemes ezt inkább este, a ritkább használat mellett lebonyolítani, csak a szellőztetésre vigyázzunk, mert – különösen a savak – mérgező gázokat fejlesztenek, amelyeket ki kell szellőztetni!
 • Wc-jének eldugulása valamilyen nagyobb, és szilárdabb anyag, esetleg tárgy miatt következhet be. Előfordul, hogy a felmosóvízzel kiöntött rongy, vagy a nagyobb mennyiségű ételmaradék, esetleg a csészébe esett illatosító-fertőtlenítő, netán gyermekjáték zárja el a WC-t.
 • Ilyenkor nem szabad "tovább erőltetni" a WC-pumpával a dugulást, mert az elakadt tárgyak kiszedhetetlenül mélyre kerülhetnek, amit csak bontással lehet megszüntetni! Ezért, ha saját maga "nem találja" az elzáródás okát, akkor hívjon szakembert!
 • Egyébként WC-jében rendszeresen használja vízkő- és zsírlerakódás ellen (a keres-kedelemben kapható) öblítőszereket!
 • Amennyiben a fenti házilagos karbantartások eredménytelenek, akkor hívnunk kell egy dugulás elhárító szakembert, mert a fali csőrendszer lehet eldugulva, amelynek "bolygatása" célszerszámokat és szaktudást igényel.
 • Egyébként is veszélyes állagúak az öreg 50-100 éves házak lefolyócsövei. Kilyukadhatnak, szétcsúszhatnak és akkor leáztathatják az alsóbb lakásokat is!
 • Ezért ilyen esetben inkább bízzuk szakemberre a szerelést!
A háztartásokban előforduló egyik leggyakoribb dugulási probléma a WC lefolyójának dugulása. Ennek számos oka lehet, melyeket az alábbiakban kifejtünk, kitérve a lehetséges házilagos megoldásokra is.

Wc dugulás megelőzése:

A legjobban akkor járunk, ha már a megelőzésnél kezdjük a problémamegoldást. Ez igen egyszerű – ne dobjunk a WC-be semmi olyat, amiben nem vagyunk száz százalékig biztosak, hogy gond nélkül átjut a lefolyócsövön. A szakemberek ugyanis a legtöbb esetben olyan dugulásokkal szembesülnek, melyeket a WC-be dobott, a csőben megakadó és azt elzáró idegen tárgyak okoznak. Ilyenek lehetnek példának okáért a pelenkák, WC-papír gurigák, a modern, le nem bomló törlőkendők, betétek, de akár az egyszerre a csőbe kerülő nagyobb mennyiségű WC-papír is. A szabály tehát egyszerű – amiről a legkisebb kétségünk is támad, azt inkább a kukába dobjuk.

Megeshet persze az is, hogy valamilyen lerakódás okozza a problémát – ez akkor fordulhat elő, ha rendszeresen öntünk pl. maradék zsiradékot a WC-be, amely előbb-utóbb elzárja azt. Ezt elkerülendő érdemes lehet havonta egyszer szódabikarbónával és ecettel, majd forró vízzel átmosni a lefolyót. Ezzel elkerülhetjük, hogy később a WC duguláselhárítás szükséges legyen.

Okozhatja a problémát az is, ha a WC nincs megfelelően kialakítva, tehát például a csövek nem jó szögben állnak vagy nem elég nagy keresztmetszetűek. Ez a legkevésbé szerencsés eset, mivel megoldásához mindenképpen van nem csak a szakember segítségére, de a bontásra is. Ezért érdemes az építésnél kiemelten odafigyelni a WC kialakítására.

Ha tehát mégis eldugul a WC, megpróbálkozhatunk saját magunk elhárítani a dugulást. Sajnos azonban lehetőségeink ebben az esetben leginkább a pumpa használatára korlátozódnak. Ha ennek használatával nem érünk el sikert, igen valószínűtlen, hogy akár a természetes anyagok (pl. szódabikarbóna, só, ecet, trisó), akár a boltokban kapható lefolyótisztítók segítségével sikerrel járunk, az egyszerű forró vizet pedig kár is erre pocsékolni. Ekkor tehát jöhet a szakember, aki kis szerencsével percek alatt leszámol a problémával a WC duguláselhárítás során.

Éjjel - nappal duguláselhárítás tisztességes áron Budapest-en.

Duguláselhárítás szolgáltatásaink:

Wc
duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Wc duguláselhárítás
kitchen

Mosdó duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Mosdó duguláselhárítás

Fürdőszoba duguláselhárítás

Lorem ipsum dolor sit amet, has ei ipsum scaevola deseruisse am sea facilisis.

Fürdőszoba duguláselhárítás
ABC duguláselhárítás tisztességes áron logo
 • Partnerünk:

  Kartondoboz webáruház:

  iLogistic Kft.

  Miért is kellene nekem kartondobozt venni? A kérés nagyon jó és a válasz is nagyon egyszerű. A kartondobozoknak nagyon sok felhasználási területe van pl: elpakolás, szállítás, csomagküldés, takarás, dizájn stb.. Cégünk az iLogistic Kft. kartondobozok értékesítésével foglalkozik 1 vagy akár 1000 doboz szinten. Ezen kívül pedig logisztikai feladatokat is végez. Ha van egy webáruházunk és vannak raktáron termékeink akkor azt valahol tárolni kell és becsomagolni és eljuttatni a címzetthez. Ezt a folyamatot  az iLogisctic Kft. (kartondoboz.info) egymaga elvégzi helyettünk. Tárol, csomagol, felad! Minden egy helyen.

 • Partnerünk:

  Autóval Görögországba

  Autóval Görögországba

  Ha nyaralás akkor csak az autó, mert kényelmes és nem kell senkihez alkalmazkodni. Gondoljunk bele ha repülővel utaznánk akkor a reptéren kell fél napokat várakozni de ha busszal akkor meg alkalmazkodni kell sok más emberhez kis helyen sokáig. Utazni jó, mindenki szeret világot látni de a leghatékonyabb és legjobb megoldás ha ezt a saját autónkkal tesszük meg. Abban az esetben ha elfáradnánk akkor több szálláshelyen is lepihenhetünk útközben, nem beszélve ha kisebb gyerekekkel utazunk. Utazzunk autóval Görögországba.

 • Partnerünk:

  Nincs olyan, hogy megoldhatatlan rejtvény:

  rejtvény kereső

  Bizonyára mindenki ismeri a rejtvényújságokat vagy a mai modern világban már inkább az internetes online rejtvényeket. Nem létezik olyan ember a földön aki mindenre tudna válaszolni, ezért is léteznek bizonyos rejtvény kereső weboldalak amik megadják nekünk a helyes választ. Természetesen ez csalás de inkább csaljon az ember mint sohase oldja meg a rejtvényt. Az ilyen weboldalak működése egyszerű: a kereső mezőbe beírjuk amit nem tudunk és rányomunk a kereső gombra. Nagyon fontos, hogy csupán a lehetséges megoldásokat fogjuk megkapni ami nem feltétlen az amire nekünk szükségünk van.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Dunaharaszti:

  Duguláselhárítás Dunaharaszti

  Nem csak a fővárosban Budapesten lehet valakinek dugulása hanem bárhol pl: Dunaharaszti-n is. Cégünk Dunaharaszti-n is vállal duguláselhárítást legyen az wc, mosogató, kád, zuhanytálca, padló összefolyó stb.. minden féle dugulással elbánunk. Cégünk 2008-óta foglalkozik dugulása hárítással, rengeteg referenciánk is van a weboldalunkon. Látogasson el és még az fix árainkat felől is tud tájékozódni a weboldalunkon: duguláselhárítás dunaharaszti.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.